Przejdź do treści

Menu Sezonowe

    Od 1 listopada ruszamy z nowym menu sezonowym!

    Krem z borowików

    Aksamitny krem z polskich borowików: śmietanka, białe wino, bulion warzywny, cebula, czosnek, tymianek 42,00

    Mini pizza bianca z grzybami

    Mała pizza z grzybami sezonowymi: czosnek, cebula, śmietana, mozzarella, oliwa truflowa, natka pietruszki 39,00

    Crostini z pate z gęsi

    Grzanki z pate z gęsi z konfiturą z czerwonej cebuli: wątróbka z gęsi, cebula, jabłko, brandy, tymianek, masło 44,00

    Ravioli z gęsiną

    Domowe pierożki z farszem z gęsi z masłem i grzybami sezonowymi z patelni: gęsina, cebula, masło, grzyby, tymianek, parmezan 69,00

    Gęsie udo

    Gęsie udo pieczone , sos demi-glace, gratin ziemniaczane, mus z buraka, mus z dyni, warzywa sezonowe 93,00

    Tarta tatin

    Ciepła tarta tatin z jabłkami, karmelem oraz kulką lodów waniliowych 35,00

    Do menu polecamy:

    Jesienny Aperol Spritz

    Aperol, prosecco, cydr jabłkowy, syrop cynamonowy, woda gazowana 43,00