Od 1 listopada ruszamy z nowym menu sezonowym!
Krem z borowików
Aksamitny krem z polskich borowików: śmietanka, białe wino, bulion warzywny, cebula, czosnek, tymianek 42,00
Mini pizza bianca z grzybami
Mała pizza z grzybami sezonowymi: czosnek, cebula, śmietana, mozzarella, oliwa truflowa, natka pietruszki 39,00
Crostini z pate z gęsi
Grzanki z pate z gęsi z konfiturą z czerwonej cebuli: wątróbka z gęsi, cebula, jabłko, brandy, tymianek, masło 44,00
Ravioli z gęsiną
Domowe pierożki z farszem z gęsi z masłem i grzybami sezonowymi z patelni: gęsina, cebula, masło, grzyby, tymianek, parmezan 69,00
Gęsie udo
Gęsie udo pieczone , sos demi-glace, gratin ziemniaczane, mus z buraka, mus z dyni, warzywa sezonowe 93,00
Tarta tatin
Ciepła tarta tatin z jabłkami, karmelem oraz kulką lodów waniliowych 35,00
Do menu polecamy:
Jesienny Aperol Spritz
Aperol, prosecco, cydr jabłkowy, syrop cynamonowy, woda gazowana 43,00