Od 27 września startujemy z menu dyniowym
Krem z dyni
Pieczona dynia, marchew, seler, pietruszka, czosnek, cebula, imbir, parmezan, pestki dyni, mascarpone, oliwa z suszonymi pomidorami 36,00
Ravioli z dynią
Domowe ravioli z dynią, parmezanem i ricottą, chrupiącą szałwią, masłem, prażonymi pestkami dyni, 62,00
Dyniowe gnocchi
Domowe kopytka z dynią w sosie “4 sery” ze śmietanką i parmezanem 59,00
Policzki wołowe
Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina z rozmarynem, puree z dyni i batata, brukselka oraz marchew smażone na maśle 89,00
Sola dover
Filet z soli dover, palone masło z płatkami migdałowymi, ziemniaki francuskie, chrupiąca sałatka z papryki z kolendrą 147,00
Risotto z borowikami
Ryż arborio, borowiki, szalotka, czosnek ,masło, tymianek, białe wino, bulion warzywny, parmezan 59,00
Lody ze śliwkami
Lody waniliowe z ciepłymi, karmelizowanymi śliwkami węgierkami, kruszone pistacje. 28,00
DO MENU REKOMENDUJEMY WINO:
Chardonnay Feudo Arancio, Sycylia, Włochy kiel.29,00 but.140,00