
Zapraszamy na degustację wina pod hasłem „Wieczór pod korek”. W ten wyjątkowy wieczór my zaserwujemy Wam 3 dania, a sommelier Piotr Dyjak @trzykrople zaprezentuje Wam 3 pary win do każdego z nich. Jedno z nich to będzie światowy klasyk, a drugie to Polska propozycja. Wszystkie wina będziecie mogli oceniać, a to ocenione przez Was najwyżej otrzymacie na wynos.
Czyli w kwocie 250 zł otrzymujecie – 3 dania, 6 kieliszków wina oraz butelkę wina na wynos. Spieszcie się, bo mamy ograniczoną liczbę miejsc.
MENU
2 WINA MUSUJĄCE
SAŁATKA ZE SZPARAGAMI I KREWETKAMI W PANKO, FRYTKI Z TRUFLĄ
2 WINA BIAŁE
SPAGHETTI ALIO OGLIO Z CZOSNKIEM, CHILLI I NATKĄ PIETRUSZKI
2 WINA CZERWONE
TATAR WOŁOWY Z DODATKAMI,
GRZANKI, CHRUST Z ZIEMNIAKA
DODATKOWO DESKA SERÓW, FOCACCIA, GRISSINI
I BUTELKA WINA NA WYNOS!
rezerwacje: +22 722 21 20
e-mail: restauracja@villariccona.pl